Rólunk

TÓTH KITTI TITANILLA

budaikitti@gmail.com

Egyetemi tanulmányaim befejezése óta napi szinten szembesülök vele, hogy a hazánkban is jellemző, modern, mozgásszegény életvitel súlyos árat követel az emberektől. A már gyermekkorban megmutatkozó biomechanikai eltérések (lúdtalp, hanyag testtartás, ízületi merevség vagy mozgástengely változás) felnőtt korban komplex mozgásszervi károsodások, fájdalmak kialakulásához vezethetnek.

E globális problémák igazi kulcsának én nem az ortopédiai műtéteket vagy a gyógytornát, hanem a megelőzést tekintem. Egy átlagos felnőtt számára a munka és az otthoni teendők mellett heti több alkalommal beiktatott sportaktivitás, megfelelő táplálkozás és az ülés káros hatásainak minimalizálása elégséges kell, hogy legyen egy egészséges életmód kialakításához. Ezek hiányában vagy egyedi befolyásoló tényezők hatására mégis felmerülő mozgásszervi panaszok esetén a gyógytornát egy sarokkőnek tekintem az egészséges, fájdalommentes és mozgékony életvitel visszanyerésében.

SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSEIM:
Maitland Manuális Terápia (2014-2016)
Testolvasás – Összefüggések láncolata (2013)
SMR System Szakértői képzés (2013)
SMR System Szakmai nap (2013)
Gyermek Testolvasás – Vizsgálat és diagnosztika (2013)
McKenzie A – Mechanikai diagnózis és terápia a lumbális gerincen (2012)
NEURODINAMIKA – Perifériás neurogén panaszok funkcióvizsgálata és kezelése (2012)
SMR System alapszintű szeminárium (2012)
Szegmentális stabilizációs tréning az ágyéki gerincen (2010)
Funkcionális Elasztikus Taping – haladó tanfolyam felső testtáj (2010)
Funkcionális Elasztikus Taping – haladó tanfolyam alsó testtáj (2010)
Funkcionális Elasztikus Taping – bevezető alap tanfolyam (2009)

TÓTH ANDRÁS

mort.seven@gmail.com +36309387293

Évtizedek óta foglalkozom mozgással. A kosárlabda után érkeztem a capoeirába, ami már 16 éve meghatározza az életem, 10 éve tanítom is, 2015-ben professor fokozatot szereztem.

Egy térdsérülés fordította a figyelmem az erőedzés világa felé, a saját súlyos edzés, majd a kettlebellt és barbellt használó edzésformák megismerése révén.
Ennek hatására végeztem el a Ground Force Method és FMS és Gerincbarát Edző képzéseket, mert nyilvánvalóvá vált, hogy a minőségi mozgás minden sportág előfeltétele kell legyen.

Az út folytatása saját rendszerünk, a BodyGames, ami a mozgás- és erőalapozás után egy intelligens, komplex kalandozás a mozgás világában.